Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul PNL care a înjurat-o pe Clotilde Armand: Cer scuze public cetățenilor pentru limbajul folosit. Astăzi am învățat o lecție

spotmedia.ro
Clotilde Armand

Consilierul PNL care a înjurat-o pe Clotilde Armand: Cer scuze public cetățenilor pentru limbajul folosit. Astăzi am învățat o lecție

Consilierul PNL Armand Dinu Gheorghe reacționează după ce, în spațiul public, a apărut o înregistrare în care acesta o înjură pe primăririța Sectorului 1, Clotilde Armand.

"Referitor la inregistrarea care circula astazi in spatiul public, din cadrul sedintei de Consiliu Local la Primaria Sectorului 1, doresc sa transmit urmatoarele:

Cer scuze public cetatenilor pentru limbajul folosit. Nu ma caracterizeaza si nu ar fi trebuit sa recurg la un asemenea limbaj. In nici o discutie publica sau privata nu incurajez o astfel de escaladare a limbajului din partea nimanui. Astazi am invatat o lectie.

Discutia intre mine si colegul meu consilier local nu se refera la Clotilde Armand. Ca in alte contexte anterioare, aceasta cauta orice motiv pentru a se victimiza si a justifica dezastrul administrativ din Sectorul 1.

Asa cum am sustinut in toti cei 4 ani de mandat Armand, imi doresc sa discutam despre proiecte pentru cetateni, despre stadiul proiectelor asumate acum 4 ani, despre solutii pentru Sectorul 1. Primarul Sectorului 1 stie sa creeze scandal din orice si incearca sa ascunda adevaratele probleme ale administratiei cu astfel de subiecte", se precizează în dreptul la replică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.