Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea grecilor de la Grivalia Properties REIC de către Eurobank Ergasias

consiliul concurentei

Consiliul Concurenţei a anunţat, vineri, că a autorizat tranzacţia prin care Eurobank Ergasias SA din Grecia preia Grivalia Properties REIC, companie tot din Grecia.

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia constatând că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată un comunicat emis de autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Eurobank Ergasias, societatea-mamă a grupului Eurobank, oferă o gamă largă de servicii financiar-bancare. Grupul Eurobank este o organizaţie financiară, cu operaţiuni care acoperă o gamă largă de servicii financiare, respectiv servicii bancare de retail şi pentru afaceri, servicii bancare de investiţii, gestiune de capital şi numerar, servicii aferente pieţei de capital, leasing financiar, factoring şi servicii forfetare, servicii de tranzacţionare, servicii imobiliare. Grupul Eurobank este prezent şi în Cipru, Luxemburg, Serbia, Bulgaria şi Marea Britanie, având 653 locaţii dedicate serviciilor pentru clienţi în Grecia şi peste graniţe şi peste 13.100 de angajaţi.

Grivalia Properties REIC este o companie de investiţii imobiliare, preponderent activă în Grecia, România şi Serbia. Activităţile companiei sunt axate pe segmentele de birouri, retail, logistică şi industriale în domeniul imobiliar şi în zone cu potenţial comercial dezvoltat. Grivalia deţine trei filiale în România (Eliade Tower SA, Retail Development SA, Seferco Development SA), active în domeniul afacerilor imobiliare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.