Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Roca Investments preia producătorul de vopsele şi lacuri Sarcom

consiliul concurentei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care platforma de investiţii şi management Roca Investments preia Sarcom, unul dintre cei mai mari producători de vopsele şi lacuri din România şi producător al brandurilor de vopseluri Sticky şi Coral, conform news.ro.

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Roca Investments S.A, prin intermediul Colorock13, intenţionează să preia compania Sarcom. Colorock13 este o societate vehicul deţinută de Roca Investments", anunţă autoritatea de concurenţă.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", precizează autoritatea de concurenţă.

Roca Investments este o platformă de investiţii şi management care oferă servicii pentru revitalizarea business-lui şi antreprenoriatului românesc, crearea de branduri noi şi revitalizarea celor aflate în dificultate, prin investiţii în diverse societăţi şi asigurarea unui management specializat.

Sarcom care are ca obiect principal de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice şi masticurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.