Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de RCS&RDS SA

consiliul concurentei

Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de RCS&RDS SA pentru înlăturarea unor îngrijorări concurențiale privind puterea de cumpărare a acestei companii. RCS&RDS vrea să preia trei firme de telecomunicații, anunță MEDIAFAX.

Dezbaterea publică este organizată în contextul încheierii unor contracte de operare a rețelei de comunicații electronice RCS&RDS cu AKTA Telecom S.A., Digital Cable Systems S.A. și ATTP Telecommunications S.R.L.

Citește și: Lovitură pentru PSD! Artificiul folosit de Guvernul Orban pentru a nu mai avea nevoie de votul Parlamentului în vederea prelungirii stării de alertă

În România, RCS&RDS este implicată în furnizarea de servicii de comunicații electronice, precum servicii de retransmisie a canalelor de televiziune prin cablu și DTH, servicii de acces la internet la puncte fixe, servicii de telefonie mobilă și telefonie fixă etc.

În urma analizei Consiliului Concurenței, au rezultat anumite îngrijorări în ceea ce privește puterea de cumpărare a RCS&RDS pe piața canalelor de televiziune cu plată, concurența pe piața serviciilor de retransmisie a canalelor de televiziune și pe piața serviciilor de acces la internet la puncte fixe din România.

Angajamentele propuse de RCS&RDS pentru a elimina îngrijorările prevăd, în principal, modernizarea rețelelor preluate și menținerea prețurilor abonamentelor timp de trei ani pentru clienții preluați în urma acestei tranzacții.

Citește și: Circ total în USR! O inregistrare a fost ‘scăpată’ în spațiul public: Ciocu’ mic!

Conținutul angajamentelor formulate de RCS&RDS sunt publicate pe pagina de internet a Consiliului Concurenței.

Persoanele fizice sau juridice interesate de concentrarea economică analizată sunt rugate să trimită observaţii cu privire la angajamentele propuse de RCS&RDS până la data de 29 iunie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.