Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Judeţean Hunedoara a suspendat programul de audienţe din cauza creşterii cazurilor de COVID-19

Forbes.ro
covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a suspendat programul de audienţe la sediul instituţiei din Deva şi la Biroul Teritorial din Petroşani, din cauza creşterii incidenţei cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, a informat miercuri administraţia judeţeană.

Audienţele vor fi reluate imediat ce numărul de îmbolnăviri va scădea "semnificativ" atât în municipiul Deva, cât şi la nivelul întregului judeţ, potrivit agerpres.ro.

Pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă, cetăţenii sunt rugaţi să se adreseze CJ Hunedoara şi să transmită documente în format electronic sau prin poştă.

"Menţionăm că în toată această perioadă, în incinta Consiliului Judeţean Hunedoara au fost luate măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2. Angajaţii poartă mască de protecţie în spaţiile închise, se respectă distanţarea fizică, birourile sunt dotate cu dezinfectanţi pentru mâini şi suprafeţe, la intrarea în Consiliul Judeţean Hunedoara există dispensere cu dezinfectant pentru mâini şi aparate de termoscanare", se arată într-un comunicat al CJ Hunedoara.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 a fost calculată miercuri în judeţul Hunedoara la o valoare de 5,51 la mia de locuitori, iar în municipiul Deva la 8,48 la mia de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.