Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Local al Sectorului 4 a adoptat un proiect care prevede amenajarea de terenuri de sport la unităţile de învăţământ

sportiv

Consiliul Local al Sectorului 4 a adoptat, în şedinţa de miercuri, un proiect care prevede că se aprobă indicatorii tehnico-economici şi proiectul tip "Amenajare teren de sport la unităţile de învăţământ din Sectorul 4", valoarea investiţiei fiind estimată la circa 311.000 de lei cu TVA.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, în general, infrastructura sportivă aferentă unităţilor de învăţământ de pe raza Sectorului 4 are nevoie de lucrări de modernizare şi extindere. Amenajarea terenurilor de sport la unităţile de învăţământ din acest sector va încuraja practicarea sportului de către copii, prevede sursa citată, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Informarea de la ora 13:00! Un nou record de cazuri! Peste 4000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus

De asemenea, consilierii locali au adoptat proiecte care prevăd reconversia unui corp de clădire de pe strada Caporal Grigore Marin nr. 42-44 în imobil cu funcţiunea de şcoală generală şi grădiniţă, precum şi a unor sedii în care funcţionează Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 4, Direcţia Generală de Taxe şi Impozite Locale Sector 4 şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 în patru creşe.

Valoarea investiţiilor este estimată la peste 36 milioane de lei cu TVA.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4 de marţi, aceste sedii vor fi reconfigurare şi transformate în creşe pentru copii, urmând ca Poliţia Locală Sector 4, DGASPC Sector 4 şi DGITL Sector 4 să fie relocate în spaţii corespunzătoare în care activităţile administrative să se desfăşoare în condiţii normale.

Citește și: Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului

"Cu o suprafaţă totală desfăşurată de aproximativ 10 mii de metri pătraţi şi având o capacitate de 1.000 de locuri noi, cele 4 creşe vor dubla practic numărul locurilor deja existente şi vor veni astfel în ajutorul părinţilor care nu au cu cine să-i lase pe cei mici în timpul serviciului. Aproximativ 1.000 copii sunt îngrijiţi şi beneficiază de cele mai bune condiţii, în momentul de faţă, în cele şapte creşe aflate în subordinea DGASPC Sector 4. Chiar şi aşa, însă, cererea este foarte mare, mai ales în această perioadă, în care pandemia de COVID-19 a impus reguli noi de funcţionare şi de respectare a distanţării fizice între copii", informa Primăria Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.