Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Local al Sectorului 6 vrea să preia în administrare Bulevardul Doina Cornea şi Şoseaua Cotroceni pentru a amenaja piste de biciclete

Pinterest
pista biciclete

Consiliul Local al Sectorului 6 vrea să preia în administrare Bulevardul Doina Cornea şi Şoseaua Cotroceni, în vederea amenajării unor piste pentru biciclete.

O hotărâre în acest sens a fost aprobată joi, de Consiliul Local al Sectorului 6, proiectul fiind introdus pe ordinea de zi suplimentară.

Astfel, se solicită Consiliului General al Municipiului Bucureşti transmiterea arterelor respective din administrarea Administraţiei Străzilor în cea a Consiliului Local Sector 6, potrivit Agerpres.

Finanţarea proiectului va fi realizată integral prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Conform referatului de aprobare, semnat de primarul Ciprian Ciucu, "în vederea facilitării accesului la mijloace de transport ecologice, sustenabile, în condiţii de siguranţă, este necesară realizarea unei reţele de piste pentru biciclete, amplasate astfel încât să asigure atât accesibilitatea utilizatorilor, cât şi conectivitatea traseelor, pentru asigurarea capacităţii de deplasare a utilizatorilor între diverse puncte de interes".

Potrivit raportului de specialitate, bulevardul Doina Cornea are o suprafaţă de 31.093 mp, fiind situat între Splaiul Independenţei şi bulevardul Iuliu Maniu. Şoseaua Cotroceni, în suprafaţă de 26.210 mp, este situată între Splaiul Independenţei şi Şoseaua Grozăveşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.