Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Local Suceava va plăti tratamentul fiicei jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni

unica.ro
copil spital

Un ajutor de urgență în valoare de 25.000 de lei a fost acordat, miercuri, de Consiliul Local Suceava, pentru tratamentul fetiței rănite grav într-un accident petrecut pe o trecere de pietoni din oraș, în urma căruia mama sa, jandarmeriță, a murit – transmite corespondentul mediafax.

Citește și: Descoperire fără precedent a lui Rareș Bogdan! Guvernul intră la rupere în 2019 – Operațiune de amploare demarată de ANAF în ianuarie

Consiliul Local Suceava convocat miercuri a aprobat alocarea unei sume de 25.000 de lei pentru Larisa Airinei, fetiția jandarmeriței care a fost rănită grav într-un accident de circulație pentrecut pe o trecere de pietoni din Suceava. În accident, mama micuței a murit, cele două fiind spulberate de o mașină condusă cu viteză de un tânăr din Constanța.

Fetița, aflată în cărucior, a fost grav rănită și tranferată în comă profundă la București. După ce a fost stabilizată fetița, a fost transferată de la Spitalul de Copii Marie Curie din București la o clinică de recuperare, tatăl fetiției fiind alături de ea în permanență.

Copila a fost externată pe perioada sărbătorilor de iarnă, iar zilele trecute s-a reîntors la București.

Colegii jandarmeriței, impresionați de cazul Larisei au declanșat o acțiune de colectare de fonduri pentru a-l ajuta pe tatăl fetiței cu tratamentul de care are nevoie Larisa, la care s-a alăturat și Consiliul Local Suceava.

"Este o situație dramatică acolo… Am discutat cu tatăl fetei pe care îl apreciez foarte mult pentru ceea ce face – stă zi și nopate cu micuța. Au plecat de luni la București și au nevoie de bani. Îmi doresc ca până la sfârșitul săptamânii să îi transferam acești bani în cont", a spus primarului municipiului Suceva, Ion Lungu, în cadrul ședinței de Consiliu Local.

Accidentul în urma căruia femeia, în vârstă de 40 de ani, angajată a Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, a murit a avut loc la jumătatea lunii noiembrie, anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.