Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Național PSD: 23 de departamente 'în oglinda ministerelor'. Întâlniri periodice cu membrii Guvernului

negocieri

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat joi, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că în Consiliul Național vor funcționa 23 de departamente de specialitate „în oglinda ministerelor”, plus un departament special pentru problemele revoluționarilor.

Secretarul general al PSD a declarat că la ședința Consiliului Național, programată pentru duminică, se vor „reporni motoarele” platformei ideologice a partidului.

„Repornim motoarele Consiliului Național și al Departamentelor. Departamentele la nivel național sunt create în oglinda ministerelor și sunt formate din cei mai buni specialiști pe care îi are PSD la nivel central și teritorial”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Potrivit acestuia, departamentele PSD vor avea întâlniri periodice cu miniștrii și secretarii de stat.

„Fiecare departament întărește munca și activitatea ministerului de resort, a comisiilor parlamentare, crează programe, urmărește realizarea programului de guvernare, discută despre modificări legislative. Departamentele au întâlniri în mod regulat cu miniștrii de resort, secretarii de stat și cu președinții comisiilor parlamentare. În același timp, fiecare departament este un furnizor important de cadre pentru partid”, a arătat secretarul general al PSD.

Codrin Ștefănescu a indicat că în Consiliul Național vor funcționa, în total, 24 de departamente care se vor întâlni săptămânal.

„23 de departamente în oglinda ministerelor, plus un departament care se ocupă de revoluționari, răniți, urmași, martiri din decembrie 1989. Departamentele se vor întâlni săptămânal”, a arătat acesta.

Citește și: Viorica Dăncilă, vești URIAȘE pentru bugetari și pensionari, înainte de Sărbători: minivacanță și pensii plătite în avans

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.