Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanţa: Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite, în două accidente rutiere

www.observator.tv
accident Constanța

Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite în urma a două accidente petrecute în judeţul Constanţa, primul având loc la Cuza Vodă unde o maşină s-a răsturnat, iar cel de-al doilea la Mangalia, aici decesul survenind la un băiat de 16 ani, care afla la volanul autoturismului, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Avertisment extrem de dur: Facturile la căldură vor EXPLODA

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate la un accident rutier petrecut pe DJ 222 între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, după ce un autoturism s-a răsturnat.

În urma evenimentului, un bărbat de 50 de ani a murit pe loc, iar alţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 36 şi 49 de ani au fost transportaţi la spital, trei dintre aceştia fiind în comă. La unitatea medicală unul dintre răniţi a decedat.

Ulterior, cadrele medicale au intervenit la un alt accident rutier, petrecut în Mangalia, după ce o maşină a intrat într-un stâlp. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dobrogea deoarece una dintre victime nu putea fi scoasă din autoturism. Cadrele medicale au confirmat decesul unui adolescent în vârstă de 16 ani. Cealaltă persoană aflată în autoturism, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a suferit fracturi costale şi fractură de femur, fiind transportată la Spitalul Municipal Mangalia pentru îngrijiri medicale.

Potrivit poliţiştilor, la volan se afla băiatul în vârstă de 16 ani, iar evenimentul a avut loc pe o alee de acces către o fermă din apropierea municipiului Mangalia.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-au produs accidentele.

Citeşte şi: Percheziții MASIVE la 'mafia lemnului', în această dimineață: Prejudiciu de 1 milion de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.