Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Budescu: 'A fost linişte la echipă. Gigi Becali ne-a spus că o să mai vină să bem vin înainte de fiecare meci împreună'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Constantin Budescu

Fotbalistul formaţiei FCSB, Constantin Budescu, a declarat joi seară, după meciul cu Viktoria Plzen, scor 3-0, că se bucură că a avut o evoluţie bună şi a precizat că la echipă a fost linişte şi că Gigi Becali nu i-a certat pe jucători, ci a promis că o să bea un pahar de vin alături de ei înainte de fiecare partidă.

"Nu suntem deocamdată favoriţi, a trecut doar un joc. A fost linişte la echipă şi până acum a fost totul ok. A fost şi nea Gigi, dar nu ne-a certat. A fost o şedinţă. Ne-a spus că o să mai vină să bem vin înainte de fiecare meci împreună", a spus Budescu, conform News.ro.

Citește și: Dică: 'Mă bucur că băieţii au reuşit un joc bun după eşecul cu Viitorul. Aş fi vrut să marcăm mai multe goluri'

Constantin Budescu este de părere că jocul cu Viktoria Plzen a fost cel mai bun al său la FCSB. "Putem spune că e cel mai bun meci al meu la Steaua, dar important este că am câştigat. Mă bucur că mi-a ieşit acest joc în această seară. Sunt importante aceste trei puncte, dar trebuie să rămânem cu capul pe umeri pentru că nu este nimic jucat deocamdată. Trebuie să jucăm mai bine şi în campionat ca să nu ne certe lumea.", a adăugat el.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa cehă Viktoria Plzen, în prima etapă a grupei G a Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Budescu '21 (penalti), '44 şi Alibec '72.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.