Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică: 'Mă bucur că băieţii au reuşit un joc bun după eşecul cu Viitorul. Aş fi vrut să marcăm mai multe goluri'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat joi seară, după meciul cu Viktoria Plzen, scor 3-0, că se bucură că jucătorii săi au avut o prestaţie bună după epecul din campionat cu FC Viitorul. El a menţionat că Denis Alibec şi Constantin Budescu pot da mult mai mult şi au arătat că pot juca şi pentru echipă.

"Am făcut o partidă foarte bună, am controlat jocul, am reuşit să înscriem trei goluri şi ne-am creat şi alte ocazii. Am întâlnit un adversar foarte bun şi cred că cel mai important în această seară este că am reuşit să câştigăm meciul fără gol primit. Eu mereu îmi doresc mai mult şi astăzi aş fi vrut să marcăm mai multe goluri. Băieţii au avut o atitudine bună şi mă bucur că au reuşit un joc bun după eşecul cu Viitorul, pentru că am fost foarte criticaţi. În campionat au fost meciuri în care nu am fost aşa concentraţi, nu am avut aceeaşi atitudine ca în cupele europene. Poate că e şi vina mea, pentru că nu i-am motivat destul şi nu am făcut totul pentru ca echipa să nu mai arate ca în meciul cu Viitorul", a spus Dică, potrivit News.ro.

Citește și: Gigi Becali îl laudă pe Benzar, după meciul cu Plzen: Patronul FCSB a dezvăluit că fotbalistul fumează

Tehnicianul este de părere că Denis Alibec şi Constantin Budescu pot da mult mai mult: "Alibec şi Budescu cred că pot da mai mult decât au arătat până acum şi astăzi au demonstrat că pot juca şi pentru echipă. E greu să lucrezi cu jucători cu personalitate, dar eu cred că pot face faţă. Muncesc cât pot de mult ca să îndeplinim obiectivele trasate de club. În această săptămână am fost dezamăgit pentru că s-a vorbit foarte mult despre noi, deşi au mai fost şi alte echipe care au pierdut în campionat şi nu s-a mai vorbit atât de mult. Dar eu muncesc cu plăcere, chiar dacă sunt criticat".

Dică a precizat că în campionat îi va menaja pe unii dintre jucătorii care au evoluat împotriva Viktoriei Plzen. "Duminică mă gândesc să odihnesc unii dintre jucătorii care au jucat astăzi, pentru că efortul a fost foarte mare şi apoi ne aşteaptă un program încărcat", a spus el.

Antrenorul FCSB crede că echipasa poate termina grupa G pe primul loc. "Obiectivul nostru este calificarea în primăvara europeană. Deocamdată am câştigat doar un joc, dar eu sunt convins că putem câştiga această grupă. Avem forţa să ne calificăm de pe prima poziţie prin muncă", a afirmat Nicolae Dică.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa cehă Viktoria Plzen, în prima etapă a grupei G a Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Budescu '21 (penalti), '44 şi Alibec '72.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.