Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Budescu recunoaşte supremaţia lui Lazio: 'Probabil ne-a păcălit un pic meciul tur, am crezut că putem mai mult'

www.gsp.ro
Constantin Budescu FCSB

Fotbalistul Stelei, Constantin Budescu, a declarat joi seară, după meciul retur cu Lazio Roma, pierdut cu scorul de 1-5, că probabil el şi colegii săi au crezut că pot mai mult după rezultatul din tur (1-0), dar formaţia italiană "i-a taxat" la prima ocazie. "Am primit gol foarte repede, ne-a demoralizat un pic şi aţi văzut ce s-a întâmplat. Ne-a fost foarte greu. Noi când pierdeam mingea ei aveau ocazie de gol. N-am avut nicio şansă. Din păcate am luat din nou cinci goluri, probabil ne-a păcălit un pic şi meciul tur. Am crezut că putem mai mult. Ne-au taxat la prima ocazie şi ne-a fost foarte greu. Am pierdut doar o calificare, ştiam cu toţii că o să ne fie foarte greu. Noi per total am făcut o figură frumoasă în Europa. Trebuie să ne facem treaba la noi în ţară şi să câştigăm campionatul", a spus Budescu la ProX.

Formaţia FCSB a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0.

Golurile au fost marcate de Immobile '7, '43, '71, Bastos '35 şi Anderson '51 pentru Lazio, respectiv Gnohere '81 pentru FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.