Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Budescu: Sperăm să avem o evoluţie la fel de bună şi cu Olanda, Contra a venit cu un suflu nou, suntem dornici de performanţă

www.onlinesport.ro
Constantin Budescu națională

Mijlocaşul Constantin Budescu a declarat, joi seară, că speră ca echipa naţională să aibă o evoluţie la fel de bună şi în meciul amical cu Olanda, după victoria cu Turcia, scor 2-0, subliniind că selecţionerul Cosmin Contra a venit cu un suflu nou la prima reprezentativă.

"Lumea ne-a încurajat pe toată durata meciului, e bine că vine în număr mare la stadion, sper să obţinem rezultate pozitive. Sperăm să avem o evoluţie la fel de bună şi cu Olanda. Sper să nu ne oprim aici, că deocamdată nu am obţinut nimic. E o atmosferă mai bună, lumea vine cu plăcere la naţională, nu ca înainte. Domnul Contra a venit cu un suflu nou, un staf nou, sunt mai tineri, este mai apropiat de noi şi suntem dornici de performanţă", a declarat Budescu la Pro X.

Reprezentativa României a învins, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca. Ambele goluri au fost marcate de Gheorghe Grozav în minutele 42 şi 69.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.