Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Nica, după revenirea la Dinamo: 'Vreau să câștig tot'

www.fanatik.ro
Constantin Nica Dinamo

Fundaşul Constantin Nica, revenit la Dinamo, după ce a fost împrumutat de la Atalanta, a declarat că îşi doreşte să câştige toate trofeele posibile cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. El spune că nu s-au schimbat prea multe la Dinamo, de când a plecat în Italia, în vara anului 2013.

"Nu s-au schimbat prea multe de când am plecat. Domnul Contra face antrenamente extraordinare. Mă bucur că am găsit aceiaşi oameni. Sper să schimbe stadionul, dar asta nu ţine de noi. Ca orice fotbalist mă gândesc şi la naţională, a fost unul dintre motivele pentru care m-am întors, dar şi pentru că am văzut că au venit fotbalişti importanţi şi cred că va fi un campionat puternic. Vreau să câştig tot cu Dinamo, vreau să câştigăm fiecare meci în parte. Nu mă aşteptam să văd antrenamente atât de intense şi jucători pregătiţi să dea totul în teren. În Italia am avut o experineţă extraordinară, am văzut o altă mentalitate, m-a maturizat această experienţă pentru că am jucat alături de fotbalişti excepţionali. Dar acum mă bucur că m-am întirs la Dinamo. Îmi place stilul lui Contra, voi juca pe ce post decide el. În Italia mai am contract doi ani. Am văzut câteva meciuri ale Timişoarei, va fi o partidă dificilă, pentru că toate echipele aşa zis mici dau mai mult împotriva lui Dinamo", a declarat Nica, duminică, într-o conferinţă de presă, conform News.ro.

Citește și: Mircea Rednic simte că nu este dorit la națională: 'Sunt câţiva pe acolo care tot mă întreabă ce sunt, antrenor sau impresar'

Atacantul Jeremy Bokila, transferat la Dinamo de la CFR Cluj, a declarat că se simte pregătit din punct de vedere fizic şi ar putea debuta la echipa "alb-roşie".

"Sunt bucuros că am ajuns la Dinamo, mă simt bine, nu vreau să vorbesc foarte mult despre CFR. Am făcut o alegere, totul a fost bine, dar apoi nu a mai fost chiar aşa. Şi cea mai bună varinată a fost să plec. Am prins două meciuri în primul 11, nu am avut nicio problemă cu Dan Petrescu, cu nimeni de acolo. Eu vreau să joc, sunt pregătit, dar asta depinde de Mister. Eu cred că am o condiţie fizică bună", a spus Bokila.

Dinamo va întâlni, luni, de la ora 20.30, pe teren propriu, pe Poli Timişoara, în etapa a IX-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.