Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea, anunță vestea bună: În curând am putea avea din nou spital în Orașul Bălcești

CJ Valcea
Constantin Radulescu

Anunțul a fost făcut în această dimineață de președintele Consiliului Județean Vâlcea. Constantin Rădulescu susține că decizia guvernamentală este iminentă și în curând structura spitalicească din Orașul Bălcești să redevină realitate:

”Începem săptămâna cu o veste bună: este posibil ca, în curând, Guvernul României să adopte o hotărâre privind reînființarea structurii spitalicești în orașul Bălcești.

Ar fi foarte bine să se întâmple acest lucru pentru că, după cum știți, încă de anul trecut, Consiliul Județean Vâlcea a alocat banii necesari pentru documentații, ca să reînființăm Spitalul din Bălcești.

Primăria Bălcești nu avea acești bani, cei 280.000 lei fiind alocați de CJ Vâlcea, pentru că am promis că vom reînființa acest spital. Acum așteptăm și noi această Hotărâre de Guvern.

Totodată, mai vin cu încă o rugăminte către Guvern: să adopte și hotărârea prin care să dea în administrarea CJ și DN 7D, pentru care am făcut toate demersurile instituționale. De ce ne dorim acest lucru? Pentru că lucrăm deja la un proiect, în vederea obținerii de fonduri europene, pentru a moderniza și acest drum.”, a declarat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.