Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea: PNL-ul nu oferă nicio perspectivă! Pentru ce să voteze oamenii PNL?! Sunt ca un blestem pentru România

arhiva personala
Constantin Radulescu

Președintele PSD Vâlcea și președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, critică dur actuala guvernare și susține că ”e ca un blestem” pentru România:

”Guvernarea aceasta... guvernarea PNL. Pffff... Un dezastru, e ca un blestem. Noi, cei din administrația locală, resimțim o problemă foarte gravă la actuala guvernare: că nu oferă perspectivă și nici viziune pentru un viitor mai bun.

Am avut un program foarte bun - PNDL care, în prezent, este aproape blocat. Se pune problema că nu atragem bani europeni. Noi stăm cu proiecte pregătite să atragem bani europeni pe sănătate, infrastructură rutieră sau pe alte domenii strategice, dar nu se deschid liniile de finanțare.

Personal, nu cred într-un Guvern care a dovedit că este incapabil să gestioneze această criza sanitară! Și atunci, pentru ce să voteze românii PNL?!”, a spus liderul social-democraților vâlceani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.