Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea: 'Primul proiect al parlamentarilor social-democraţi va viza combaterea migraţiei politice'

arhiva personala
Constantin Radulescu

Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a susţinut marţi, într-o declaraţie de presă, că primul proiect pe care parlamentarii social-democraţi din judeţ îl vor iniţia va viza stoparea migraţiei politice a parlamentarilor.

"Cetăţenii nu mai trebuie înşelaţi, votul lor trebuie respectat! Acum, în campaniile electorale, înţelegem cu toţii că oamenii dau girul unor proiecte, unor echipe animate de aceleaşi idei. Nu are nimeni dreptul să ducă votul cetăţeanului în altă parte! O ţară fără hoţie este o ţară în care votul cetăţeanului nu se poate tranzacţiona. În viitorul Parlament, vom iniţia un proiect de lege care să combată migraţia politică a parlamentarilor! Am convenit ca acest proiect de lege să fie primul pe care parlamentarii social-democraţi din Vâlcea îl vor iniţia", a declarat Rădulescu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Ciolacu a explodat la adresa lui Ludovic Orban: ‘V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante’ .

Liderul PSD Vâlcea consideră că traseismul politic a fost printre principalele motive ale pierderii credibilităţii politicienilor.

"Eu am fost parlamentar. Una dintre chestiunile care m-au preocupat atunci, dar, din păcate, n-am avut succes, a fost o lege care să interzică traseismul politic. Ei bine, am găsit deschidere în candidaţii PSD Vâlcea la funcţiile de deputat şi senator şi vor semna, împreună cu mine, preşedintele PSD Vâlcea, un document prin care ne angajăm, dumnealor se angajează că în calitate de viitori parlamentari vor iniţia şi susţine legea care să interzică traseismul politic 'Stop traseism politic', pentru că cetăţenii nu trebuie înşelaţi", a afirmat Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.