Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantina Diță a renunțat la SUA: Revine definitiv în România

rtv.net
atletism obstacole

Stabilita de 20 de ani in SUA, fosta mare atleta Constantina Dita a hotarat sa paraseasca aceasta tara pentru a reveni in Romania.

Dita a mentionat ca renunta la tot ce a construit in SUA din dorinta de a ajuta atletismul romanesc. In acest sens, ea a hotarat sa candideze la sefia Federatiei Romane de Atletism. "Am decis sa renunt la tot ceea ce am construit in Statele Unite pentru a ma intoarce acasa si a pune umarul la dezvoltarea sportului pentru care eu am facut cele mai mari sacrificii si care mi-a adus cele mai mari satisfactii. Atunci cand vrei sa te implici, sa schimbi, sa imbunatatesti lucrurile nu o poti face de pe margine. Trebuie sa fii permanent in mijlocul actiunii si asta am decis sa fac in continuare", a spus Dita, intr-un mesaj publicat pe pagina personala de Facebook.

Constantina Dita a intrat in istoria sportului romanesc in 2008, cand a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, in proba de maraton. Alegerile vor avea loc pe 21 aprilie, la Bucuresti. Dita va avea cinci contracandidati, un numar record. Pe lista se mai afla Monica Iagar, Traian Badea, Florin Florea, Constantin Iacoban si Constantin Obreja, conform ziare.com. Actualul presedinte, Ion Sandu, nu s-a inscris pentru un nou mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.