Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consultant politic despre alegerea in doua tururi: Ciolos sa inteleaga ca misiunea lui este sa ...

dacian ciolos

Consultantul politic Cosmin Gusa sustine ca alegerea primarilor intr-un singur tur asigura ramanerea la putere a baronimlor locali, a primarilor in functie; in timp ce doua tururi ar da posibilitatea innoirii clasei politice. El ii aminteste premierului Dacian Ciolos ca a ajuns in fruntea Guvernului pentru ca populatia a cerut altceva, a cerut tehnocrati si a cerut innoirea clasei politice pe care el are misiunea sa o asigure.

"Alegeri dintr-un tur inseamna ramanerea la conducerea administratiei a acelorasi primari, care vedem, tinand cont de actiunile DNA, ca pe durata mandatelor au devalizat bugetele locale.

Alegerile intr-un tur inseamna ramanerea la putere a baronilor locali. Acest tip de alegeri nu corespunde dezideratelor populatiei care vrea o schimbare a clasei politice. Ciolos are un mare examen in fata lui. Trebie sa inteleaga ca una din misiunile sale este de a sprijini schimbarea clasei politice si nu de a sprijini actuala clasa politica. Si asta inseamna doua tururi pentru a putea lupta cu baronii locali", a spus Cosmin Gusa la Realitatea TV.

Acesta a precizat totodata ca amenintarea PSD cu boicotul, cu neparticiparea in alegeri este una falsa.

"Nu-i nimic. Sa participe in alegeri celelalte partide. Nu e nicio drama. Nu am vazut sa iasa in strada romanii sa spuna: 'Ponta te iubim ca ca tine nu gasim'. Este o amenintare total falsa. Ciolos trebuie sa inteleaga ca realitatea este subordonata ideii de schimbare a clasei politice.

El a ajuns prim-ministru pentru ca strada a dorit un Guvern de tehnocrati, nu pentru ca l-a propus Dragnea, nu pentru ca l-a propus Gorghiu si Blaga", a mai precizat Gusa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.