Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consum de ciuperci otrăvite sau de spirt contrafăcut, cele două piste ale polițiștilor în cazul bărbaților găsiți morți în Sibiu

Facebook
spirt

Cauzele luate în calcul în privinţa morţii celor doi muncitori forestieri care au fost găsiţi decedaţi, marţi, în afara localităţii Boian, în pădure, sunt consumul de ciuperci otrăvite sau de spirt contrafăcut, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu, Ioan Veştemean.

"Există şi suspiciunea că ar fi consumat spirt contrafăcut, cum există şi suspiciunea că au murit în urma consumului de ciuperci. Ei au povestit cu patronul şi i-au spus că o să meargă să îşi facă o tocană de ciuperci. Până nu se face autopsia nu putem să ştim, să mergem pe o pistă, până nu ştim care este cauza decesului", a declarat marţi seara, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu, Ioan Veştemean.

Citește și: Reacția magistraților după decizia CEDO în cazul Kövesi: ‘Este inadmisibil. Toți factorii responsabili să-și asume consecințele’

Potrivit sursei citate, poliţiştii i-au găsit pe cei doi muncitori decedaţi, în urma unui apel telefonic, scrie agerpres.ro.

"La data de 5 mai a.c., în jurul orei 7,45, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mediaş au fost sesizaţi despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localităţii Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani. În aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 10,17, poliţiştii au fost sesizaţi din nou despre faptul că, la o distanţă de aproximativ 1 km faţă de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani. Cei doi bărbaţi sunt din judeţul Botoşani şi erau angajaţi ai firmei de exploatare a lemnului care acţiona în zona cantonului din extravilanul localităţii Boian", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Citește și: Prima reacție a Laurei Codruța Kövesi după victoria de la CEDO

Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă pe trupurile celor doi muncitori decedaţi.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violenţă. Decedaţii au fost preluaţi de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mediaş sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a mai explicat Elena Welter.

Citește și: Ludovic Orban, ieșire după decizia CEDO în favoarea lui Kövesi: ‘Au prejudiciat grav imaginea României’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.