Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă EPURAREA pesediștilor: Ludovic Orban l-a revocat pe Mădălin Voicu din funcția de secretar de stat de la Ministerul Culturii

romaniajournal.ro
madalin voicu

Premierul Ludovic Orban a semnat, joi, decizia de revocare a lui Mădălin Voicu din funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii, hotărârea urmând a fi publicată în Monitorul Oficial, potrivit unui anunț al Executivului.

Deputatul USR Iulian Bulai, membru al Comisiei de Cultură din Parlament, i-a solicitat, joi, premierului PNL Ludovic Orban să îl dea afară pe Mădălin Voicu, conform Mediafax.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a LUAT FOC după anunțurile lui Cîțu: Asta este o prostie. Domnul Cîțu nu știe ce atribuții are ca ministru

"Toți oamenii guvernului PSD sunt incompetenți și numiți pe pile, zice PNL. Mai puțin Mădălin Voicu. Pare că premierul Orban încă îl așteaptă „cu brațele deschise“ pe Voicu în PNL, din 2009 încoace. Mădălin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii rămas în funcție după schimbarea guvernului. Și pentru că n-a dat semne, în doi ani și jumătate la Minister, că a făcut ceva, orice, concret acolo, care să-l facă vital și de neînlocuit pentru cultura României, sub cel mai toxic ministru al Culturii din istoria țării, din două una, criteriul competenței pentru PNL e ori să fi stat trei ani degeaba pe banii statului, ori să ai relații tandre, de lungă durată, cu liderul partidului. În oricare variantă, e vorba de ipocrizie. Cruntă. (...) Și știți ce zicea Mădălin Voicu, vechi membru PSD, despre moțiunea de cenzură? Spunea că „Moțiunea nu o să treacă. Am eu un feeling, așa. La 25 de ani de experiență în politică, știu și care e pulsul realității“. Probabil același feeling îl face să creadă că s-a înșurubat pe viață în biroul de secretar de stat", a scris Bulai, pe Facebook.

Mădălin Voicu avea în coordonare, la ministerul Culturii, Direcția Cultură Scrisă și Creație Contemporană, exclusiv în domeniul muzical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.