Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public în Sectorul 5

masini abandonate

Primăria Sectorului 5, prin dispoziția Primarului Cristian-Victor Piedone POPESCU, continuă eliberarea străzilor de mașinile abandonate și cele cu proprietar neidentificat. Astfel, din luna noiembrie 2020 și până astăzi, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 5 a identificat 479 de astfel de autoturisme. În total au fost ridicate 164 de mașini abandonate, dintre care 45 cu platforma Poliției Locale Sector 5. Alte 119 de autoturisme au fost ridicate de proprietari în urma somațiilor aplicate.

Autoturismele ridicate și bunurile din interiorul acestuia vor fi inventariate, expertizate, ridicate, transportate și apoi depozitate în locul special amenajat din Drumul Cooperativei nr. 75B, Sector 5. Menționăm că sunt ridicate doar mașinile abandonate și cele declarate fără stăpân, care fac obiectul Legii nr.421/2002, nu și cele parcate neregulamentar.

Acțiunile de ridicare a mașinilor abandonate vor continua și în perioada următoare, pentru ca până la începerea modernizării și reconstrucției Sectorului 5, toate arterele din sector să fie eliberate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.