Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă scandalul în UNPR: Ce vor să facă duşmanii lui Traian Băsescu

basescu parlament

Preşedintele UNPR, Ion Răducanu, afirmă că este dispus să renunţe la cei şapte parlamentari progresişti care au fost aleşi pe listele PMP. ''Este clar că scopul preşedinţilor executivi ai noii structuri, proveniţi din cele două partide, a fost îndeplinirea misiunii de eliminare a UNPR de pe scena politică. Dintre cei 26 de parlamentari PMP, doar 7 provin din UNPR, iar din cei 20 de preşedinţi de organizaţii judeţene, 5 sunt foşti progresişti, realitate ce reflectă rezultatul nefast al acestei alianţe pentru UNPR'', a declarat, sâmbătă, la Timişoara, într-o conferinţă de presă, Ion Răducanu.

Citeşte şi: Avertisment ferm pentru Traian Băsescu: Cum este AMENINŢAT fostul preşedinte

Liderul UNPR a spus că partidul nu are pretenţia ca cei şapte parlamentari care au intrat pe listele PMP în Parlament să se întoarcă. "Nici nu se poate'', a subliniat el. Sâmbătă, la Timişoara a avut loc prima şedinţă a Comitetului Naţional al UNPR după Conferinţa Ordinară din 4 aprilie, cu două obiective: organizarea conferinţelor judeţene de dare de seamă şi alegeri, respectiv regândirea programului politic şi a doctrinei partidului, o ''reactualizare la problemele societăţii în momentul de faţă'', potrivit lui Răducanu, conform Agerpres.

Citește și: Guvernul, veste uriașă pentru pensionari: decizie CRUCIALĂ

Preşedintele interimar al UNPR Timiş, Titu Bojin, a afirmat că vor urma alegerile pentru şefia filialei şi că sunt mulţi membri ai Uniunii capabili să preia funcţia. ''Voi vedea ce vor spune colegii (în alegeri - n.r.) şi voi vedea şi eu dacă voi accepta sau nu funcţia de preşedinte. Eu îl ajut acum pe preşedintele Ion Răducanu să organizeze aceste alegeri (...)'', a precizat Titu Bojin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.