Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă seria deceselor ciudate ale unor manageri de top din Rusia - Toate incidentele au legătură cu Gazprom

Gazprom
Gazprom

În Rusia, continuă seria de decese ciudate ale unor manageri de top. În apropiere de Sankt Petersburg, cadavrul directorului contractorului Gazprom, Iuri Voronov, a fost găsit cu o rană de glonț în cap. Aceasta este a cincea moarte misterioasă a unor manageri de rang înalt din Rusia de la începutul anului. Aproape toți au avut legătură cu Gazprom. În unele cazuri, aceștia au fost uciși împreună cu familiile lor, notează agenția Nexta.

Cadavrul directorului unei companii contractante a Gazprom, Iuri Voronov, a fost găsit într-o cabană de elită din satul Morskie Terrasy din regiunea Leningrad.

Se pare că bărbatul a fost împușcat în cap. El a fost găsit în piscină și un pistol zăcea în apropiere. Voronov a fost fondatorul și directorul general al companiei de transport și logistică Astra-Shipping, care, în special, a fost angajată în lucrări contractuale pentru Gazprom în Arctica.

Soția defunctului a declarat că bărbatul a părăsit orașul la 1 iulie. Înainte de a pleca, a abuzat de băuturi alcoolice, femeia a sugerat că acest lucru s-ar putea datora pierderii unei sume mari de bani sau unei certuri cu partenerii.

Experții criminaliști au stabilit că Voronov a murit între miezul nopții și cinci dimineața. Potrivit înregistrărilor video, cu excepția bărbatului, nimeni nu a mai vizitat cabana de la sosirea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.