Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă seria EȘECURILOR pentru CSM București! A pierdut cu Vipers în Liga Campionilor și bifează a patra înfrângere

csm bucuresti valcea dragana cvijic

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, scor 29-22 (14-9), în meci contând pentru etapa a XI-a din grupa A a Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti s-a aflat la cea mai slabă prestaţie din această stagiune, cu un joc confuz în ambele faze, un ritm lent şi lipsă de idei în construcţia ofensivă. În minutul 42, CSM avea doar 10 goluri marcate, la scorul 10-19, din care şase îi aparţineau Cristinei Neagu, care a făcut eforturi vizibile pentru a limita proporţiile dezastrului, relatază News.ro.

Principala marcatoare a CSM Bucureşti a fost Neagu,10 goluri, iar pentru Vipers s-a remarcat Mork, cu 5 reuşite.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti se menţine temporar pe locul 2 în grupa A, cu 11 puncte. Lider este Rostov-Don, care a învins, tot sâmbătă, pe SG BBM Bietigheim, cu 27-21, şi are 15 puncte. Tot sâmbătă, FTC Budapesta - Team Esbjerg, scor 24-28.

Vipers urcă pe locul 4, cu 10 puncte, şi are cinci partide mai puţin disputate din motive pandemice, care au condus la amânări de meciuri.

Ultimul meci al rundei va fi tot astăzi, între Krim - Metz. Metz are 10 puncte, iar dacă învinge urcă pe locul 2, ocupat acum de CSM Bucureşti.

În grupa B, SCM Râmnicu Vâlcea va juca duminică, în deplasare, cu Podravka Koprivnica. SCM se află pe ultimul loc, fără vreo victorie în grupă (0 puncte).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.