Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contra, înainte de amicalul cu Turcia: 'E o onoare pentru mine să fiu adversarul lui Mircea Lucescu, ambele naţionale încep un drum nou'

www.prosport.ro
Cosmin Contra

Antrenorul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, a declarat, vineri, că este o onoare pentru el să fie adversarul lui Mircea Lucescu în meciul amical cu Turcia, afirmând că ambele formaţii încep un drum nou.

"Pe ce loc suntem în lume vine de la sine. Dacă ne vom califica, sigur vom creşte şi în clasament. Mircea Lucescu este cel mai bun antrenor pe care l-a avut România şi este o onoare pentru mine să fiu adversarul lui nea Mircea. Nu este un meci al orgoliilor, este un meci amical. Dezamăgirea şi pentru naţionala Turciei, dar şi pentru a României, este mare. Ca şi noi, încep pe un drum nou, gândindu-se la următoarele europene. Eu sper să avem continuitate în evoluţie şi în rezultate, ăsta este singurul meu obiectiv", a declarat Contra, potrivit News.ro.

Citește și: Dumitru Dragomir aruncă BOMBA în scandalul de la Dinamo:'Nu scapă fără 15 ani de PUŞCĂRIE dacă intră DNA-ul pe fir...'

Selecţionerul se va întâlni, vineri după amiază, cu atacantul formaţiei FCSB, Denis Alibec, şi va încerca să-l determine să treacă peste momentele grele pe care le traversează: "În această după amiază mă voi întâlni cu Alibec, aşa cum m-am întâlnit şi cu Budescu, acum 10 zile. E interesul meu să fac totul ca jucătorii care pot ajuta naţionala să fie într-o formă bună, pentru că vom avea de câştigat toţi. Bineînţeles că şi fotbaliştii plâng. Presiunea a fost mare, a fost supus unei presiuni enorme din partea tuturor, sunt şi momente de acestea în viaţă. Important este ca el să fie puternic, de aceea ne şi întâlnim cu el, să-i dăm câteva sfaturi. Sper ca pe viitor să-l vedem pe Alibec de acum un an şi jumătate, când era cel mai bun jucător de la Astra."

Cosmin Contra consideră că tot fotbalul românesc va avea de câştigat în urma calificării formaţiei FCSB în 16-imile Ligii Europa. "Calificarea Stelei bineînţeles că ajută naţionala, nu numai naţionala, ci tot fotbalul românesc. Este un exemplu şi sper ca pe viitor mai multe echipe din România să obţină o astfel de performanţă”, a mai spus Contra.

Formaţia FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, în urma remizei, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Beer Sheva a înscris Ben Sahar '38.

După ce a fost înlocuit cu Gnohere, în minutul 70, Denis Alibec, huiduit de fani, a izbucnit în plâns pe banca de rezerve, fiind consolat de Florinel Coman. După ce a salutat galeria, Alibec a plecat direct la vestiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.