Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contra s-a săturat: Patrick Petre, OUT de la Dinamo! 'Nu avem ce face'

www.gsp.ro
Patrick Petre Dinamo

Patrick Petre a fost surprins la cazino în urmă cu câteva zile, iar Ionel Dănciulescu anunță că fotbalistul nu va mai fi inclus în lot și Dinamo vrea să-l împrumute.

Patrick Petre a fost surprins într-un cazino, jucând la ruletă, iar conducerea "câinilor" nu este dispusă să-i mai accepte escapadele.

Citește și: E GATA: Junior Morais a semnat cu FCSB - FOTO

"Patrick Petre nu va fi păstrat în lot. Încercăm să-i găsim o soluție ca să joace cât mai mult la o altă echipă. Va fi împrumutat un sezon. Patrick trebuie să înțeleagă că este jucător de fotbal, că este expus, că are o imagine de apărat.

Nici nu l-am mai sunat acum, după ce a apărut acea poză cu el la cazinou. Iar îmi spunea că e în timpul liber. Dacă nu înțelege că trebuie să-și schimbe atitudinea, atunci n-avem ce face.

Cosmin Contra își dorește ca Patrick Petre să joace sezonul care vine în altă parte. Eu sper ca și Patrick să-și dorească să joace fotbal, pentru că are calități extraordinare, dar trebuie să se axeze doar pe fotbal", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport, potrivit gsp.ro. Patrick Petre ar putea ajunge la Concordia Chiajna, echipă care s-a salvat în ultima etapă de la retrogradare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.