Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contraatacul lui Voiculescu. Solicitare catre Curtea de Apel

SOLICITARE-CAB
Ii cere sa inceteze si ca ia in calcul sa il actioneze in judecata. Precizam ca Marian Capatana este deja arestat in dosarul de santaj al lui Mircea Basescu. "In legatura cu aberatiile lansate de Marian Capatana la adresa mea, ii atrag atentia sa inceteze. Pe de alta parte, ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatana, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social. Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise “dezvaluiri” de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care sa incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare. In sensul celor de mai sus, am formulat urmatoarea solicitare in atentia doamnei Lia Savonea – presedintele Curtii de Apel Bucuresti.", spune Dan Voiculescu pe blogul personal. **** Acuzariile lui Capatana:

Marian Căpăţână a declarat, la Curtea de Apel, că ar fi fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, în perioada martie – aprilie 2013.

Florin Anghel i-ar fi oferit lui Marian Căpăţână 200.000 DE EURO, cu condiţia să declare că o parte din bani ar fi ajuns la Traian Băsescu.

Marian Căpăţână, intermediarul afacerii în care au fost implicaţi Mircea Băsescu şi Bercea Mondialu, le-a spus, vineri, jurnaliştilor că întreg scandalul este o “făcătură” pusă la cale de Dan Voiculescu.

“Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani împrumut, am vrut sa îi folosesc la AVERSA şi nu i-am mai folosit”, a spus Marian Căpăţână, înainte de a intra în duba cu care urma să fie dus în arestul Poliţiei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.