Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contraatacul republicanilor în scandalul privind destituirea lui Trump: cer ca fiul lui Joe Biden și denunțătorul anonim să fie audiați

Bloomberg
Hunter Biden Joe Biden

Republicanii au cerut sâmbătă ca Hunter Biden şi denunţătorul care a declanşat ancheta care îl vizează pe preşedintele american Donald Trump să fie chemaţi pentru a depune mărturie în cadrul audierilor publice care vor începe săptămâna viitoare, potrivit Reuters, conform Mediafax.

Cu toate acestea, democrații care controlează Camera Reprezentanților din SUA vor respinge probabil aparițiile lui Hunter Biden și a denunțătorului neidentificat în cadrul audierilor publice care urmează să aibă loc miercuri.

Ion Cristoiu lansează un pronostic SPECTACULOS la prezidențiale: 'Mi-a dezvăluit un tefelist că s-a ivit un fenomen'

Devin Nunes, republicanul din Comisia de Informații al Camerei, a inclus perechea într-o listă de martori propuși pe care a trimis-o într-o scrisoare către președintele democrat al acesteia, Adam Schiff, publicată pe mai multe site-uri de știri.

În scrisoare, Nunes a spus că democrații urmăresc o „tâmpenie de proces pentru demitere” care l-a maltratat pe Trump. Nunes l-a acuzat, de asemenea, pe Schiff că a făcut probe pentru a arunca „într-o lumină sinistră” apelul telefonic din centrul anchetei.

Trump a folosit apelul din 25 iulie - o transcriere a cărei comunicare a fost făcută de Casa Albă - pentru a-l presa pe președintele ucrainean Volodimr Zelenski să îi investigheze pe Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.