Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contractul pentru locuinţele sociale din Baia Mare, prelungit cu şapte luni

Facebook
Catalin Chereches

Consiliul Local Baia Mare a prelungit contractele de închiriere pentru o perioadă de şapte luni pentru persoanele care locuiesc în cele 363 de locuinţe sociale, a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul Cătălin Cherecheş.

"Contractul a fost prelungit pe o durată de şapte luni de zile, adică până în 31 martie 2022, contractele fiind încheiate doar cu acei chiriaşi care nu figurează cu restanţe la plata chiriei, a taxelor locale şi a altor obligaţii. Consider că procedăm foarte corect, dar trebuie să avem în vedere ca e vorba de un efort al bugetului local", a spus Cătălin Cherecheş.

Totodată, persoanele care înregistrează restanţe la plata obligaţiilor contractuale vor fi acţionate în judecată de Serviciului Juridic Resurse Umane din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, pentru recuperarea debitelor şi a evacuarea acestora din locuinţă.

Primăria municipiului Baia Mare are în vedere construcţia de noi locuinţe sociale, dar şi darea în folosinţă a unor noi apartamente pentru tinerii care obţin un loc de muncă şi se stabilesc în oraş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.