Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contractul privind managementul integrat al deşeurilor în Cluj Napoca, Huedin şi în alte 43 de localităţi din judeţul Cluj, câştigat de Supercom

Facebook
saci gunoaie gunoi deseuri

Managementul deşeurilor în Cluj Napoca, Huedin şi în alte 43 de localităţi din judeţul Cluj, va fi asigura de Supercom, anunţă compania, precizând că instanţa a pronunţat decizii defintive cu privire la contestaţiile formulate, potrivit news.ro.

”Compania Supercom anunţă, în urma pronunţării definitive asupra contestaţiilor formulate, câştigarea contractului care prevede managementul integrat al deşeurilor inclusiv în municipiul Cluj – Napoca, oraşul Huedin şi alte 43 de localităţi din judeţ. Colectarea separată a deşeurilor, într-un sistem integrat la nivelul judeţului Cluj va permite o economie consistentă la costurile pe termen lung pentru acest tip de serviciu public. Mai mult decât atât, integrarea managementului deşeurilor la nivelul unui singur operator va garanta calitatea serviciilor şi o relaţie mult mai uşoară cu beneficiarii finali. Comunităţile din judeţul Cluj vor avea parte de o atitudine corectă, transparentă şi eficientă din partea Supercom”, informează compania.

Investiţiile companiei în proiect depăşesc 25 de milioane de euro.

”Supercom intră în parteneriat cu fiecare cetăţean al judeţului Cluj. Managementul integrat al deşeurilor presupune o responsabilitate comunitară, pe care fiecare dintre noi trebuie să o înţeleagă foarte bine. Am încredere că următorul deceniu va însemna un salt enorm înainte, atât în ceea ce priveşte colectarea separată a deşeurilor cât şi managementul integrat al acestora pentru toţi clujenii”, a declaratIlie Ciuclea, preşedintele Supercom.

Supercom, este o companie cu capital 100% românesc, unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România, fiind fondată în 1990 de către Ilie Ionel Ciuclea. Compania oferă servicii de salubrizare, colectare, depozitare şi valorificare a deşeurilor, deszăpezire, reciclare, etc. Supercom are colaborări pe termen lung cu administraţii locale din Bucureşti şi din Ilfov, Dâmboviţa, Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Ialomiţa şi Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.