Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contradicții în PSD pe tema suspendării cursurilor - Ministrul Sănătății, informații de ultima oră despre EVOLUȚIA virusului gripal

gripa

Ministrul Sănătății susține că suspendarea cursurilor pentru elevi este o măsura care poate stopa evoluția virusului gripal, sfătuindu-i pe părinți să nu-i lase pe copii în spații aglomerate. Sorina Pintea spune că suspendarea cursurilor este valabilă si pentru studenti, însă senatorul Mihai Fifor a declarat, pentru Antena 3, ca măsura ii vizeaza doar pe elevi.

"S-a luat măsura pentru ca in urma cu 2 ore am primit rezultatele pe ultimele 2 saptamani privind cazurile de gripa si e a doua saptamana când numărul de cazuri diagnosticate il depaseste pe cel al cazurilor estimate. Patru zile ne-ar ajuta sa castigam un pic de timp. Avem nevoie de ajutor din partea parintilor pentru ca suspendand cursurile nu inseamna ca mergem in locuri aglomerate", a declarat Sorina Pintea la Antena 3.

Citeste si Raluca Turcan anunță 'surprize neplăcute' din partea Guvernului : Ministerul Finanțelor vrea să reducă bugetelor unor entități ale administrației publice

Ministrul a fost intrebat daca masura suspendarii cursurilor ii vizeaza si pe studenti, raspunsul fiind afirmativ. Ulterior, la postul de televiziune mentionat moderatorul emisiunii a citit un mesaj transmis de Mihai Fifor, in care parlamentarul preciza ca suspendarea cursurilor nu se aplica si pentru studenti.

Pana in prezent, 34 de persoane au murit din cauza gripei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.