Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre diplomatice! Reprezentantul Germaniei, replică pentru Dăncilă: Premierul a vrut individual, ambasadorii doar în grup

cursdeguvernare.ro
Cord Meier-Klodt

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, a reacționat după ce premierul Viorica Dăncilă a acuzat diplomaţii că au refuzat să discute individual cu ea. "Am vrut să ne exprimăm opinia în grup, dar această cerere a fost refuzată", a precizat diplomatul, potrivit Realitatea TV.

Citește și: Avertisment pentru părinţi: Plante INTERZISE în casă dacă ai copil mic

Ambasada Germaniei se numără printre cele 12 reprezentanțe diplomatice la București ce au transmis o declarație comună în care cer Guvernului să nu ia măsuri care ar putea afecta statul de drept.

"Am vrut să ne exprimăm opinia în grup, sunt îngrijorări pe care le împărtăşim în acest grup şi solicitarea a fost să mergem în grup. Această cerere a fost refuzată. Este în totalitate în responsabilitatea prim-ministrului, dar am vrut să explicăm puţin de ce am simţit să facem aceste precizări auzite”, a declarat diplomatul german.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, marţi, că a vrut să aibă o discuție individuală cu fiecare ambasador din grupul celor 12 care şi-au exprimat, într-un comunicat comun, îngrijorarea faţă de intenţiile Guvernului de a opera noi modificări în Justiţie.

CITESTE SI: Semnalele pe care ţi le transmite propriul corp: Cum ştii că ai tensiunea prea mare sau prea mică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.