Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre la vârf între PSD şi UNPR, din cauza relaţiilor de familie

unpr PSD

Alianţa între PSD şi UNPR nu îi împiedică pe liderii celor două formaţiuni să-şi dea replici dure. Un ministru PSD a ţinut să-l pună la punct pe un vicepreşedinte UNPR, după o declaraţie considerată deplasată.

Ion Răducanu, vicepreşedinte UNPR la nivel naţional şi preşedinte UNPR Timiş, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu are de gând să candideze pentru a treia oară la Primăria Timişoara. Mai mult, acesta a precizat că nici fiul său nu va candida. Doar că Sebastian Răducanu, fiul deputatului UNPR, este preşedinte PSD Timişoara, iar numele său se află pe lista scurtă a potenţialilor candidaţi ai social-democraţilor.

"Nu există posibilitatea ca eu să candidez împotriva fiului meu la Primăria Timişoara, pentru că eu nu mai candidez şi nici fiul meu nu va candida. Sunt alţii din PSD Timiş care trebuie să candideze, aşa cum este Sorin Grindeanu. Eu am candidat de două ori, de două ori m-am pus la dispoziţia concetăţenilor, am înţeles că nu mă vor, aşa că eu nu mai candidez. Este exclus şi ca fiul meu să candideze, este prea tânăr, prea manierat pentru politica românească", a declarat Ion Răducanu.

Replica a venit de la preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, ministrul pentru Societatea Informaţională. Acesta a precizat, pe Facebook, că dincolo de relaţia de familie, nu acceptă ingerinţe în viaţa internă a partidului, din partea UNPR.

"PSD Timiş îşi respectă aliaţii şi angajamentele luate. Însă declaraţiile făcute azi de preşedintele UNPR Timiş, domnul Ion Răducanu, trebuie clarificate. Partidul Social Democrat îşi desemnează singur candidaţii pentru alegerile de anul viitor, fără alte ingerinţe. Trecând peste relaţia de familie dintre Sebastian şi Ion Răducanu, Sebastian este preşedintele PSD Timişoara şi răspunde pentru rezultatele organizaţiei pe care o conduce. De asemenea, are o mare responsabilitate legată de numele candidatului pentru Primăria Timişoara. Fie că va fi el candidat sau un alt coleg de-al nostru. Îmi reafirm susţinerea pentru Sebastian Răducanu cu convingerea că deciziile politice pe care le va lua în perioada următoare vor fi cele mai bune pentru PSD Timişoara", afirmă Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.