Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controalele ANAF la domiciliu, dezmințite de Teodorovici

ANAF
anaf

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a dezmințit sâmbătă informațiile apărute în spațiul public privind posibilitatea ca ANAF să efectueze controale al domiciliul contribuabililor după depunerea declarației de venit, potrivit Mediafax.

„Este un zvon, așa ceva nu se întâmplă. Nu verifică acasă nimeni pe nimeni. Este o simplificare a sistemului începând cu anul trecut, nu mai este acea decizie pe care ANAF o trimitea și care costa foarte mult, se face o declarație de autoimpunere de către contribuabil, iar lucrurile merg mai departe într-un mod mult mai simplu”, a declarat ministrul, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Teodorovici a dezmințit și posibiitatea creșterii taxelor, ipoteză lansat de senatorul liberal Florin Cîțu. „Dorește răul românilor. Nu există niciun fel de pericol sau de temere sau de risc în acest sens. Nu sunt argumente în acest sens. România are un fond tampon de cel puțin șapte luni de zile de finanțare, efectiv suntem bine din acest punct de vedere”, a spus ministrul.

Citește și: INTERVIU - Doina Gradea, după un an în fruntea TVR: 'Nu răspund la presiuni, desi sunt în fiecare moment, din toate părţile posibile' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.