Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Control în Târgul Vitan: Poliția Capitalei a aplicat amenzi și a confiscat marfă

facebook.com
politia

Poliția Capitalei a făcut, duminică, un control în Târgul Vitan, unde a aplicat mai multe amenzi, a descoperit mai multe infracțiuni și a confiscat bunuri în valoare de aproape 100.000 de lei. Printre bunurille confiscate se numără și produse cosmetice, scrie Mediafax.

„Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 4, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiilor 14, 15, 16 şi 26 au organizat și desfășurat duminică o acțiune pe raza unui târg, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 6.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri şi produse cosmetice, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 94.000 de lei. Surse din poliție au precizat că acțiunea a avut loc la Târgul Vitan.

Citește și: Trupul unui bărbat a fost găsit carbonizat în incendiul care i-a ars locuinţa

„În urma controalelor, au fost constatate 3 infracţiuni, pentru nerespectarea prevederilor Legii 241/2005, privind combaterea evaziunii fiscale şi pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.84 /1998, privind mărcile şi indicaţiile geografice”, se mai precizează în comunuicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.