Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controversatul proces de crimă al lui Alex Baldwin a fost întrerupt: actorul a ajuns la o înțelegere cu familia victimei

Vanity Fair
Halyna Hutchins Alec Baldwin

Actorul american Alec Baldwin a anunţat miercuri că a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, ucisă în octombrie 2021 prin împuşcarea cu un revolver pe care îl mânuia în timpul filmărilor la westernul "Rust", un fapt divers care a zguduit Hollywood-ul.

Într-o postare pe Instagram, actorul a spus că este "recunoscător tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestui caz tragic şi dureros". Producţia filmului va fi reluată în ianuarie 2023, potrivit unui comunicat separat, informează News.ro.

Acordul pune capăt procesului civil intentat de familia Halynei Hutchins împotriva lui Alec Baldwin. Cuantumul acestui acord negociat, care trebuie apoi validat de un judecător, nu a fost dezvăluit.

"Nu vreau să lansez alte incriminări sau să arăt vinovaţi (ori pe producători ori pe Alec Baldwin)”, a comentat soţul directoarei de imagine, Matthew Hutchins, citat în comunicatul de presă al producţiei filmului.

"Suntem cu toţii convinşi că moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil”.

Filmările urmează să fie reluate în ianuarie 2023, "cu toţi protagoniştii principali", a spus Hutchins, adăugând că va fi producătorul executiv.

Pe 21 octombrie 2021, filmările acestui western într-o fermă din Santa Fe (New Mexico) s-au transformat într-o tragedie atunci când Alec Baldwin a activat o armă care se presupunea că ar conţine doar gloanţe false, dar al cărei proiectil a rănit-o mortal pe Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani.

Acest accident de la filmări, într-o ţară îndoliată în mod regulat de arme de foc, a avut un impact foarte puternic, dincolo de graniţele americane. Ştirea a determinat studiourile de la Hollywood să reflecteze asupra regulilor şi condiţiilor de realizare a filmelor.

Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, care a jucat în multe filme de acţiune, şi-a făcut un nume prin portretizarea lui Donald Trump în emisiunea "Saturday Night Live" de la NBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.