Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controverse majore în ceea ce privește Summitul G20: Vladimir Putin nu știe încă dacă va participa

Voanews
Vladimir Putin

Referindu-se la participarea lui Vladimir Putin la summitul G20 din Indonezia, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a remarcat că în prezent sunt examinate mai multe opțiuni, transmite TASS.

''Vă vom informa, sunt examinate în continuare diverse formate'', a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului. În intervenţia sa de la reuniunea plenară a Clubului Internațional de Discuții Valdai din 27 octombrie, Putin a admis că ar putea să participe la summitul G20, informează Rador.

Pe 3 noiembrie, ministrul indonezian de externe, Retno Marsudi, a declarat că Indonezia, deocamdată, nu știe dacă liderul din Rusia va participa la summitul G20. Summitul G20 va avea loc la Bali pe 15 și 16 noiembrie.

Pe 3 noiembrie, președintele indonezian Widodo a anunțat că 17 lideri mondiali și-au confirmat participarea lor și doar trei, inclusiv cel din Rusia, nu au răspuns la solicitarea organizatorilor. Pe 7 noiembrie, Widodo a declarat că are dubii în ceea ce priveşte participarea lui Putin la summitul G20.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.