Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conturile de socializare ale unui senator american au fost ținta unui atac cibernetic

securitate cibernetica

Senatorul american Joe Manchin a fost notificat joi că un atac cibernetic a vizat conturile acestuia de pe rețelele de socializare online, în contextul în care Guvernul Statelor Unite a avertizat împotriva ingerințelor în alegerile care vor avea loc săptămâna viitoare, relatează agenția Reuters, potrivit Mediafax.

Anunțul a fost făcut cu mai puțin de o săptămână înainte de alegerile care vor determina dacă republicanii își vor menține controlul asupra Camerei Reprezentanților și Senatului Statelor Unite.

Joe Manchin, care este democrat, candidează pentru a își păstra funcția de senator în West Virginia, un stat unde aproximativ două treimi dintre alegători l-au votat pe Donald Trump în alegerile prezidențiale din 2016.

Citește și: SUA: Rămășițele pământești ale jurnalistului Jamal Khashoggi trebuie să fie localizate și returnate familiei sale

Serviciile de informații americane au avertizat că Rusia, China și Iran vor încerca să afecteze rezultatul alegerilor care vor avea loc săptămâna viitoare în Congres. Moscova neagă aceste acuzații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.