Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Convoi de 170 de camione trimise de Rusia, intrat in Ucraina fara acordul autoritatilor

convoi-umanitar

Un convoi de 170 de camionae a fost trimis in Ucraina de catre Rusia. Acest convoi a intrat in Ucraina si se indreapta catre teritoriile separatiste fara acordul autoritatilor de Kiev. Confirmare oficiala vine de la ministerul rus al protectiei civile.

Kievul acuza Moscova ca se foloseste de acoperirea ajutoarelor umanitare pentru a livra rebelilor si armament. In acelasi context, surse militare germane afirma ca bilantul mortilor in conflictul ucrainean ar fi de zece ori mai mare decat cel anuntat oficial.

Ministerul de la Moscova a declarat ca, in camioane, se afla materiale de constructii, medicamente si alimente care se indreapta catre regiunile Donetk si Lugansk. Ucraina acuza, in acest context, o noua incalcare a suveranitatii sale. Rusia respinge acuzatiile, spunand ca situatia umanitara catastrofala din Donbas se datoreaza blocadei impuse de Kiev, informeaza Hotnews.ro.

La orele pranzului este programata conferinta telefonica intre cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande, seful statulu ucrainean Petro Poroshenko si cel rus Vladimir Putin. In discutie se va afla noul plan de pace negociat in formatul „Normandia” zilele trecute la Kiev si Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.