Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Convoiul libertății a ajuns la Brașov: Aproximativ 100 de persoane și 30 de autoturisme au participat la manifestație

dw.com
convoiul-libertatii

Un număr de 30 de autoturisme şi aproximativ 100 de persoane au participat, joi seara, în municipiul Braşov, la evenimentul intitulat "Convoiul pentru libertate", manifestaţia desfăşurându-se paşnic, fără incidente, a informat Jandarmeria Braşov.

"Convoiul, format din 30 de autoturisme şi aproximativ 100 de persoane s-a deplasat în municipiul Braşov, având ca puncte principale de staţionare Prefectura Judeţului şi Primăria municipiului. Participanţii au manifestat paşnic, având în recuzită steaguri tricolore. Nu s-au înregistrat evenimente negative. Manifestarea a fost monitorizată în domeniul ordinii şi siguranţei publice de efective din Gruparea de Jandarmi Mobilă Burebista Braşov, cu un număr de 4 autospeciale şi 12 jandarmi, în parteneriat cu colegii de la IPJ Braşov", a precizat purtătorul de cuvânt al GJM Braşov, sublocotenent Gabriela Iftimiciuc.

"Convoiul pentru libertate", o mişcare inspirată din Canada, militează pentru încetarea imediată a stării de alertă şi eliminarea certificatului verde Covid. Evenimentul a fost anunţat pe pagina de Facebook a organizatorilor, reprezentanţi ai societăţii civile reuniţi sub acest acest nume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.