Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Convorbire telefonică a miniştrilor de externe român şi moldovean

RAMONA MANESCU - DUPA 20 DE ANI - PROTV - 2013

Ministrul afacerilor externe, Ramona Mănescu, a avut joi o convorbire telefonică cu omologul său de la Chişinău, Nicolae Popescu, prilej cu care a reiterat susţinerea fermă a României pentru parcursul european al Republicii Moldova, informează un comunicat transmis de MAE, potrivit Agerpres.

Citește și: SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

Potrivit sursei citate, cei doi demnitari au discutat despre rezultatele Grupului de lucru interministerial mixt România-Republica Moldova, găzduit marţi la Bucureşti, "menit să identifice domeniile de interes prioritar în vederea accelerării proiectelor bilaterale aflate deja în derulare, cu accent pe cele strategice de interconectare, precum şi dezvoltării de noi proiecte, astfel încât să fie avansată agenda de reforme asumată de Guvernul Republicii Moldova".

Citește și: Declarația controversată a Vioricăi Dăncilă! Poate cei din Piața Victoriei aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu

Totodată, şefa diplomaţiei române a evidenţiat caracterul special al relaţiei bilaterale.

Ministrul Nicolae Popescu a acceptat invitaţia de a participa la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, care va avea loc în luna august şi i-a adresat, la rândul său, invitaţia ministrului Ramona Mănescu de a efectua o vizită în Republica Moldova, precizează comunicatul amintit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.