Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coordonatorul campaniei de vaccinare nu și-a vaccinat părinții - Valeriu Gheorghiță: Nu am apucat să-i programez

inquamFOTO
valeriu gheorghita

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid din România, Valeriu Gheorghiță, a declarat, marți seara, la emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News, că părinții lui, în vârstă de peste 65 de ani, nu au fost imunizați: „Nu am apucat să-i programez”, anunță MEDIAFAX.

Întrebat de Marius Tucă dacă familia lui a fost vaccinată, Valeriu Gheorghiță a spus că el și soția lui sunt imunizați, dar că părinții săi nu au fost vaccinați.

„Vă rog să mă credeți, au amândoi peste 65 de ani, nu am apucat să-i programez”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare din România.

Valeriu Gheorghiță a precizat că părinții lui nu sunt împotriva vaccinării și că îi va programa în perioada următoare.

Citește și: Medicul Emilian Imbri, despre începerea școlii: Ar trebui să se vaccineze profesorii doar ca să fie siguri că au cu ce să se apere .

Coordonatorul campaniei de vaccinare a anunțat că etapa a treia, dedicată populației generale, va începe la sfârșitul lui martie sau începutul lui aprilie.

„Mai probahil că la începutul lui aprilie vom fi în măsură să deschidem și etapa a treia. Posibil și sfârșit de martie, dacă vom avea suficiente doze transmise de la AstraZeneca”, a spus Valeriu Gheorghiță, care a precizat că etapa a doua va continua atâta timp cât sunt persoane incluse în această etapă care trebuie vaccinate. „Deci, la un moment dat, etapa a doua și a treia se vor derula în paralel”, a declarat acesta.

El a mai spus că prima etapă a campaniei a fost un succes: „Da, cu siguranță etapa I și-a atins obiectivul de peste 80% persoane vaccinate în această etapă. Erau peste 200.000 de persoane deja vaccinate și încă 23.000 de persoane programate pentru prima doză”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.