Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coordonatorul intervenției de pe 10 august a încercat să fugă de presă și de protestatari: Laurențiu Cazan, pus sub învinuire

captura TV
Laurentiu Cazan

Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenției jandarmilor de la protestul de pe 10 august și actual șef al Jandarmeriei Capitalei, a ajuns vineri la Parchetul General pentru a fi înștiințat că este cercetat pentru complicitate la participație improprie la purtare abuzivă și complicitate la abuz în serviciu.

Cazan a mers prima dată la Ministerul Mediului, instituție aflată în vecinătatea Parchetului General, evitând să dea ochii cu protestatarii și cu jurnaliștii aflați la parchet. Potrivit jurnaliștilor aflați la fața locului, militarul ar fi încercat în acest fel să folosească o altă intrare a Parchetului General, însă a renunțat la ideea după ce a văzut că și la respectiva intrare sunt jurnaliști.

Citește și Marian Oprișan, despre relația lui Dragnea cu Maior și Kovesi: Încerca să le câștige recunoștința, altfel îl băgau la închisoare

La PÎCCJ se află un grup de protestatari care i-a huiduit pe reprezentanții jandarmeriei care au venit la audieri.

Șefii Jandarmeriei Române, Ionuț Cătălin Sindile și Sebastian Cucoș, au fost deja puși sub învinuire în dosarul deschis după protestul de pe 10 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.