Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copaci căzuți pe un tren: Traficul feroviar e BLOCAT între Predeal şi Braşov / UPDATE Traficul e blocat între Ploiești și Brașov

tren, vagon

UPDATE

Circulaţia feroviară, blocată, marţi seară, între Ploieşti şi Braşov, din cauza unor copaci căzuţi pe calea ferată, a fost reluat, la ora 20.45, pe firul II, între Timişu de Sus şi Predeal.

Conform CFR, la ora 20.45 a fost reluat traficul feroviar pe firul II, între Timişu de Sus şi Predeal, trenurile circulând cu locomotive Diesel.

Citește și: Schimbare la vârful piramidei! Cine a devenit cel mai mare angajator din privat – Peste 1.000 de posturi, scoase la concurs în 2018

Pe firul I se intervine în continuare pentru remedierea deranjamentului la firul de contact, astfel încât pe acest sens trenurile să poată circula în condiţii normale (cu locomotive electrice).

Traficul feroviar a fost blocat pe Magistrala 300 Ploieşti - Braşov în jurul orei 17.00, din cauza unor copaci cazuţi pe calea ferată.

Citește și: Atenție! Toți proprietarii acestor mașini sunt vizați! Sute de mii de astfel de modele, RECHEMATE în service

UPDATE

Circulaţia feroviară este blocată, marţi seară, între Ploieşti şi Braşov, după ce doi arbori au căzut pe calea ferată, unul dintre copaci prăbuşindu-se peste vagonul unui tren, fără a exista victime. La acestă oră, opt trenuri sunt oprite pe traseu.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că traficul feroviar este blocat pe Magistrala 300 Ploieşti - Braşov din cauza unor copaci cazuţi pe calea ferată.

Citește și: SFIDARE în AN CENTENAR! Așa arată un oraș din România ACUM: Este plin cu steaguri ungurești! Iată motivul

Știrea inițială

Circulaţia feroviară este oprită marţi seara între Predeal şi Braşov, după ce doi copaci au căzut peste firele de contact şi le-au rupt, în zona Timişul de Sus, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Regionalei CFR Braşov, Ioan Pintea.

''Firele de contact de pe ambele sensuri de mers au fost rupte. Se lucrează la remedierea defecţiunilor şi apreciem că în maximum o oră, în jurul orei 21,00, circulaţia feroviară va fi reluată pe un singur fir. Peste 10 trenuri de călători staţionează în gările din Braşov, Predeal, Timiş, Dârste, acolo unde erau în momentul în care s-a produs avaria'', a precizat Pintea.

Citește și: Plecare la PACHET de la HotNews! Cei mai importanți oameni PĂRĂSESC redacția

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că nu sunt înregistrate victime după ce unul dintre cei doi copaci prăbuşiţi ar fi căzut pe un vagon.

Nu este pentru prima dată când între Braşov şi Predeal se întâmplă astfel de evenimente, în urma căderii de copaci pe firele de contact ale căii ferate.

Citește și: Consiliul Concurenței DEMAREAZĂ un proiect de milioane de euro, din fonduri nerambursabile! Despre ce e vorba .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.