Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii lui Maradona solicită transferul rămășițelor tatălui lor într-un mausoleu din Buenos Aires

goal.com
maradona

Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit în 2020, au cerut justiţiei ca rămăşiţele tatălui lor să fie transferate dintr-un cimitir privat într-un mausoleu din capitala Argentinei, a aflat joi AFP de la o sursă judiciară.

Cererea, care este examinată de un tribunal din provincia Buenos Aires, urmăreşte "să permită exhumarea rămăşiţelor şi transferul acestora în condiţii mulţumitoare de securitate şi confidenţialitate", precizează documentul citat de presa locală, conform Agerpres.

Potrivit cererii, mausoleul va fi situat în cartierul Puerto Madero, în apropiere de centrul capitalei Buenos Aires, "pentru ca toţi argentinienii şi cetăţenii lumii să poată aduce un omagiu celui care a fost cel mai mare idol al Argentinei", se poate citi în document.

Petiţia este semnată de fiicele lui Maradona, Dalma, Gianinna şi Jana, precum şi de fosta sa prietenă Veronica Ojeda, mama fiului său cel mic, Diego Junior. Maradona a recunoscut şi alţi patru copii din relaţii extraconjugale.

Rămăşiţele fostului număr 10 de legendă se află în prezent în cimitirul privat din Bella Vista, în suburbiile capitalei Argentinei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.