Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii din Iași care provin din familii defavorizate vor primiii ghiozdane cu rechizite, care vor fi împărțite de municipalitate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi rechizite

Aproximativ 500 de copii care provin din familii defavorizate vor fi ajutaţi de municipalitatea ieşeană să se ducă la şcoală cu ghiozdane noi şi rechizite şcolare.

Primarul Mihai Chirica a anunţat că fiecare copil va primi produse în valoare de câte 160 lei, costul tuturor pachetelor fiind de 80.000 lei.

"Fiecare copil va primi un rucsac cu o carte şi rechizite şcolare precum penar, stilou, pixuri, creioane echipat, stilou plus rezerve, set de pensule, bloc desen, caiete dictando şi de matematică, foarfecă, rezerve cerneală. Pe lângă rucsacul cu rechizite, fiecare copil va primi şi dulciuri. Cu ocazia începerii noului an şcolar, Primăria, prin Direcţia de Asistenţă Socială, va organiza din nou acţiunea cultural-caritabilă "Copii de nota 10" pentru copiii familiilor defavorizate din clasele 0-VIII cu domiciliul în Iaşi, aflate în situaţii de risc", a declarat primarul Mihai Chirica.

Conform acestuia, rechizitele vor fi împărţite sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 11.00, în Parcul Expoziţiei. Cu această ocazie, copii vor avea prilejul să ia parte la un scurt moment artistic oferit de Ateneul Naţional din Iaşi, conform Agerpres.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.