Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii din judetele Harghita si Covasna au efectuat excursii virtuale cu tema cultural-artistica (VIDEO)

Facebook
Brasov aerian

In zilele de 26 si 27 noiembrie 2020 s-au desfasurat excursiile virtuale cu tema cultural-artistica pentru copiii din judetele Harghita si Covasna, proiect organizat de Asociatia Gargui, cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului Romaniei

Scopul acestui proiect a fost acela de a oferi ocazia copiilor din judetele Harghita si Covasna sa isi cunoasca mai bine tara, prin intermediul unor tururi virtuale la importante obiective istorice si turistice dar si prin intermediul unor activitati recreative.

Astfel, 360 de elevi de la scoli din Harghita si Covasna au  vizitat virtual, frumosul oras Brasov si cele mai vestite puncte de atractie ale sale:  Biserica Neagra, Piata Sfatului, Turnul Alb si Turnul Negru, Prima Scoala Romaneasca, Strada Sforii. De asemenea, au vizionat un film documentar despre Brasov, realizat de regizorul britanic Charlie Otley si un altul despre peisajul aerian al judetului Brasov.

Copiii au intreprins si activitati sportive coordonate online de un antrenor profesionist de fitness dar si jocuri interactive cu un animator specializat in activitati recreative cu cei mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.