Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii internaţi la Spitalul Judeţean Buzău au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei

copii spital

Copiii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău au primit, luni, daruri din partea Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, potrivit Agerpres.

Potrivit conducerii spitalului, cadourile au constat în dulciuri, jucării şi produse de igienă.

"Astăzi, de Sfântul Ierarh Nicolae, mare dătător de daruri, Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, prin sectorul social, a trimis la secţiile de Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică pachete cu dulciuri, jucării şi produse de igienă. Produsele au fost distribuite copiilor internaţi în cele două secţii ale spitalului de către preotul misionar Iulian Raicovici, părintele de la Capela Sfântul Pantelimon", se arată într-un comunicat de presă postat pe pagina de internet a spitalului.

De asemenea, jandarmii din localitatea Sărata Monteoru au făcut daruri unei familii cu nevoi speciale.

"Ieri, jandarmii din cadrului Postului Sărata Monteoru au desfăşurat o misiune specială pentru doi copii şi mama lor, din satul Nenciuleşti, comuna Merei, având certitudinea că acest gest le va lumina ziua şi le va aduce un zâmbet cald pe chipuri. Impresionaţi de drama acestei familii monoparentale, toţi membrii având şi deficienţe de vedere, colegii noştri s-au organizat şi au cumpărat alimente de primă necesitate, dulciuri, jucării, dar şi aparatură de uz casnic de care mama avea mare nevoie, toate fiindu-le oferite ieri, în prag de Moş Nicolae. Bucuria a fost dublă, întrucât astăzi, Cătălin, cel mai mare dintre fraţi, îşi serbează ziua de naştere, împlinind 14 ani. Cei doi fraţi de 14, respectiv de 13 ani, urmează cursurile şcolii gimnaziale din cadrul Liceul Special Pentru Deficienţi de Vedere Buzău, încercând astfel să nu se lase doborâţi de necazurile vieţii. Puterea şi curajul de a merge mai departe sunt calităţi dobândite de la mamă, care reuşeşte să-i crească într-un mediu curat şi ocrotitor", menţionează reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.